Verandagulvet

Verandagulvet er ferdig beiset
Verandagulvet er ferdig beiset

Som en oppfølging til to tidligere poster om oppfriskning av verandagulvet, kan jeg nå berette at gulvet er ferdig beiset! 72 kvadratmeter med gulv har fått to strøk med beis og 22 liter beis har gått med. Det ble brukt kost og langt skaft for å få på denne beisen. Bedre å jobbe stående enn på kne. Dessuten var det lurt å ta et bord om gangen, altså fullt ut, istedenfor å beise partier. Dette for å unngå fargeforskjeller.

Det var et par nervepirrende ettermiddager her med nybeiset gulv og regn i lufta, men det gikk bra, ingen bobler i gulvet.
Siden maskeringen satt på vel lenge så ble det en del taperester rundt omkring. Sitrusrensen tok dette effektivt og nå er det bare noen få flekker av sølvtape som sitter igjen, den var nemlig verre å fjerne.

Vi er fornøyde med sluttresultatet og kan nå forhåpentligvis nyte late sommerdager på verandaen. Vi har også fått på plass utemøbler med plass til 6 personer og en liten parasoll. Kulegrillen har allerede vært varm flere ganger og nå er vi klare for ferie.

Verandagulvet har fått 2 strøk med terassebeis
Verandagulvet har fått 2 strøk med terassebeis


Posted

in

by