Vinreol

rta wine rack
Siden jeg har samlet en del vin de to siste årene, så var tiden nå overmoden for å få lagret disse flaskene skikkelig. Jeg bestilte en vinreol fra RTA som kan huse 72 flasker. Jeg valgte mørkbeiset tre og metall som materialer. Jeg fikk en flat pakke fra Terje Grimsgaard som er norsk forhandler av disse reolene.

Selve monteringen var forholdsvis enkel, men tok noe tid da alle skinnene måtte monteres først, deretter montere trepinnene og justere det hele før man slo ned 83 spiker! Men fint arbeid i romjula og samtidig måtte kjellerboden ryddes litt for å få plass. Her er det kaldt hele året og ikke minst mørkt. Temperaturen holder seg på 10-11 grader.

Når reolen var på plass var det bare å fylle opp radene. Kommer nok til å justere innholdet etterhvert og nå gjelder det å holde orden på hva man har og hva som skal drikkes når. rta wine rack


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Vinreol”

  1. Håkon Sparre Avatar

    Ser flott ut. Her og nå slår jeg et slag for “instant pleasure”. Vin med skrukork som kan drikkes nå: Montana Pinot Noir 2007 (New Zealand ca. 130.-) Veldig bra kjøp hvis man liker druen. Sannsynligvis bestilling, men på Ski har de den.
    So long!