Tina Lie

Tina Lie
Tina Lie
Artisten Tina Lie fra Fåvang slapp 2. juni i år sitt andre album, kalt “Free enough to fall“. På denne plata har Tina fått god hjelp av gode musikere fra USA bl.a Mauro Magellan (Georgia Satellites) på trommer og Shaun Murphy (Little Feat). Produsent på det nye Albumet er legenden Byron House fra Nashville. Låtskriver på mange av låtene er Anne Spencer, også fra USA. Og det er jo også der hun har hentet inspirasjon i fra og hvor hun hører hjemme sjangermessig, americana. Man hører tydelig at hun nå har et helt profesjonelt lydbilde på plata og det er jo moro å høre for oss som har fulgt Tina gjennom 10 år.

Torsdag 4. juni var Tina satt opp på plakaten for begivenheten Innobygd i Næroset i Ringsaker. Bygda, som også kalles “Lucky Næroset”, steller i stand ulike arrangementer for å skape liv og har til dels lykkes svært bra mht medieoppmerksomhet og tilslutning.
Egentlig skulle konserten vært avholdt i et stort telt, men dette blåste vekk på onsdag!

Ny arena ble derfor bygdahuset Nærvang. Tina entret scenen litt over kl. 20 og dro i gang med en av hennes sterkeste låter, Why must I plead. Tina har alltid en god dialog med publikum underveis og er slettes ikke selvhøytidelig. Dette får alle oss som hører på til å trekke på smilebåndet eller le rått. Men Tina kan også være alvorlig og det var hun definitivt da hun minnet oss om at det var 20 år siden massakren på den himmelske freds plass i Kina….
Konserten bar litt preg av at det hadde vært en lang dag med masse reising, intervjuer og mini-konserter. De er nå ute for fullt for å promotere som jo er nødvendig for at platesalget skal gå bra. Tina spiller en del konserter rundt omkring i Norges land denne sommeren og turnelista sees på hennes hjemmeside. Jeg ønsker henne lykke til på veien og med platesalget!


Posted

in

by

Tags: