Norwegian Mopar Nats

1967 Plymouth Belvedere GTX
1967 Plymouth Belvedere GTX
Suksessen fra 2008 gjorde at WPC Club også i 2009 arrangerte Norwegian Mopar Nats, et treff for alle som er interessert i Dodge, Plymouth, Chrysler, DeSoto og Imperial. Treffet blir avholdt på Elverum ved skogmuseet. Gjermund stilte med bil (1968 Dodge Charger) og vi ankom således standsmessig. Treffplassen var nøye organisert etter type karosseri, Mopar blir gjerne betegnet med B-body osv. avhengig av åssen modell du har. Slik fikk man lett skue ulike årsmodeller av samme kategori og mengden biler var ikke større enn at man hadde god oversikt.

Det var mange fine biler samlet her og flere “nye” biler for mitt øye. En del oppmerksomhet fikk naturlig nok Kjell Magnussen med sin 1967 Plymouth Belvedere GTX. Denne ble utførlig presentert i nyeste utgaven av Amcar Magazine. Bilen er et stykke norgeshistorie da den ble solgt ny her til landet i 1967 og attpåtil levert med den heftigste V8-motoren! Kjell har gjort en flott restaurering av denne bilen og det er tydelig at karen har peiling. Han var også representant i bedømmingsjuryen, men måtte selvsagt kalle inn en reserve da hans egen bil skulle bedømmes!
Jeg falt for en 1970 Dodge Challenger med 440 Magnum motor. Denne var en såkalt “black on black” utgave, svart lakk og svart interiør.

1970 Dodge Challenger 440 Magnum
1970 Dodge Challenger 440 Magnum

Vi traff flere kjente på treffet og det var godt med bevertning å få fra arrangøren. Noe delesalg var det også og mulighet for å skaffe seg nye/brukte deler var tilstede. Etter at stemmeseddelen ble lagt i urna begynte det å regne. Det var dermed på tide å vende nesa hjemover igjen. Har du interesse for Mopar er det et absolutt krav at du besøker Norwegian Mopar Nats.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Norwegian Mopar Nats”

  1. Gjermund Avatar
    Gjermund

    Ja det var en fin tur, forsiktig med å informere om innkjøp, ikke alt fruen vet om, he he.
    Visste ikke om denne siden/bloggen eller hva det nå heter, men masse artig lesestoff som passet meg (snodig).

    Snakkast

  2. […] 1969 Dodge ChargerFor andre året på rad dro Gjermund og jeg til Elverum for å delta på treffet Norwegian Mopar Nats arrangert av WPC Club of Norway. Som i fjor ankom vi i Gjermunds 1968 Dodge Charger og før vi […]