Båttur

Nidelv 24 fot

“Skigruppa” valgte å ta avslutningen av skisesongen på sjøen, nærmere bestemt Oslofjorden. Vi tar bare en skitur i året og den blir tatt i påska. Vi møtte opp på brygga ved Herbern Marina på Aker Brygge kl. 13. Været var overskyet med noe duskregn i lufta.

Kjell har kjøpt ny båt og den måtte prøves. En 1978-modell Nidelv på 24 fot med Volvo Penta motor sikret fremdriften fra Aker Brygge og ut til Grønsundet på Nesbru. Båten viste seg å være i veldig god stand og nærmest perfekt inntakt, tross sine 30 år. Den har blitt tatt godt vare på opp i gjennom årene og siste eier var på 85 år!

Underveis ankret vi opp i middagsbukta og tok naturlig nok middagen her. Skipper’n serverte god kjøttgryte med ris til og dette ble tilberedt på båtens spritapparat. Her ble været betraktelig dårligere etterhvert og regnet plasket mot kalesjen.

Etter middag og dessert tøffet vi videre inn mot brygga på Grønsundet. Et par timer ble tilbrakt hos Kjell hvor vi avsluttet turen. Håper det blir flere turer med denne båten og da helst med bedre vær.


Posted

in

by