Amerikanertreff på Fåvang

Fåvang Amerikanerklubb treff 2009
Fåvang Amerikanerklubb treff 2009
Siden 2001 har Fåvang Amerikanerklubb arrangert amerikanertreff i forbindelse med Fåvang-dågån. Nytt for i år var at selve treffplassen var flyttet hundre meter, fra Nessejordet til det kommunale badeanlegget. Dette skapte en veldig fin ramme rundt treffet med vann i midten av plassen og en intim atmosfære for treffdeltagerne. Dette er et helgetreff hvor det er anledning til å overnatte inne på treffplassen. Været fredag var noe usikkert og utpå kvelden begynte det å regne. Godt da å ha telt som vi kunne samles under med servering og levende musikk (Terje Iversen var trubadur). Rundt 35 biler sjekket inn den første dagen. Våre trofaste besøkende fra Jessheim uteble dessverre denne gangen grunnet dårlig vær og enda dårligere værmelding.

Kremdagen er lørdagen og værguden er fra Fåvang ble det sagt spøkefullt da sola tittet frem ved ti-tida på morgenen. Plutselig ble det et rush av biler som ville sjekke inn og køen stod opp langs hele parkeringsplassen. Som sedvane er ble det cruising i sentrum kl. 12. Ca. 140 biler var med på dette og langs fortauene på Fåvang krydde det av skuelystne folk. Etter crusingen kjørte alle tilbake til treffplassen og treffet ble avsluttet for dagen med premieutdeling kl. 15. Det ble delt ut fem premier. Længst onna (long distance), barnas favoritt, treffets truck, klubbens favoritt og folkets favoritt. Vinnere ble Rune Pedersen som hadde reist helt fra Brønnøysund (70 mil) med sin fine 1970 Chevrolet Chevelle cab, Åsmund Austgarden fra Tretten med en replica av en 34 Ford Roadster, Bjørn Romsås fra Tretten med sin Peterbilt 1984-modell med Caterpillar V8 motor, Dag Gryttingslien fra Sør-Fron med 1959 Cadillac convertible og til slutt Kjell Lyngstad med sin 1967 Chevrolet Chevelle.

Fåvang Amerikanerklubb treff
Fåvang Amerikanerklubb treff

Mange positive tilbakemeldinger på årets treff og vi har helt klart funnet en treffplass som erstatter og kanskje overgår den tidligere på Nessejordet. Fåvang Amerikanerklubb satte ny rekord i antall biler inne på treffområdet da vi til slutt sjekket inn 140 biler. Nok en gang hadde vi været på vår side og det ble et vellykket arrangement som klubben kan være stolte av.


Posted

in

by

Tags: